Izvor: tanjug
26.07.2021 u 07:23
0

U Hrvatskoj trenutno boravi oko 850.000 turista

Ministarka turizma Hrvatske Nikolina Brnjac rekla je da je period od 15. jula do 15. avgusta ključan za hrvatski turizam, jer čini otprilike 35 odsto ukupnog turističkog prometa, kao i da u toj zemlji trenutno boravi 850.000 turista.

VAŽNO:

DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA ČIJI JE SNIMAK UBISTVA POTRESAO SRBIJU: Vlastimir se sam tukao protiv 10 Veljinih vojnika!

VELIKI DAN ZA ZAPADNU SRBIJU: Poleteli prvi avioni sa čuvenog „DRAŽINOG AERODROMA“

GROZNA SCENA U ODŽACIMA! PEDOFIL NAŠAO BROJ TELEFONA U KONTEJNERU – PA DEVOJČICI SLAO JEZIVE PORUKE: Pozivao ju je na intimne odnose, majka van sebe!

KORONA NE JENJAVA: Raste broj zaraženih i preminulih!

Ona je to izjavila napomenuvši kako u ovom periodu svaki naredni dan donosi otprilike 100 miliona evra prihoda za turizam. 

Naglasila je da su dosadašnji podaci u turizmu izuzetno dobri, pogotovo za jul, koji su na 80 posto u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

-Trenutno u Hrvatskoj imamo 850.000 turista -rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ ZAVRŠILA POSETU U PČINJSKOM OKRUGU: Dosta je urađeno, ali imamo još posla

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE USMRTIO 10 LJUDI PRIZNAO KRIVICU!

BESPLATAN sportski kamp za decu iz Srbije, regiona i dijaspore

Pomoć sugrađanima sa malim primanjima: KO IMA PRAVO NA GARANTOVANU PENZIJU?

Ministarka je izjavila da od početka godine do danas bilo više od 5,3 miliona dolazaka turista.

-Ako gledamo prema aranžmanima, to je otprilike 30 miliona noćenja-dodala je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter