Izvor: kurir.rs
26.01.2021 u 22:12
0

UBIO GA PROVALNIK, PA TELO BACIO U BUNAR! Detalji jezivog zločina iz Laktaša

Bogdan Vajukić iz Laktaša uhapšen je zbog sumnje da je u selu Koljani kod Laktaša ubio Rajka Veselića (76) čije je telo bacio u bunar, dok je D.P. iz Prnjavora uhapšen zbog pomaganja u zločinu.

Zločin je otkriven nakon što je Veselićeva ćerka policiji prijavila nestanak oca. Kako saznaje Avaz, navela je da joj se otac duže vreme nije javljao na telefon.

To ju je zabrinulo, jer je živeo sam u kući, pa je otišla u selo da vidi šta se s njim dešava.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KORONA PRESEK: U Srbiji registrovano 2.080 pozitivnih, 19 osoba preminulo

Više od 300.000 vakcinisanih u Srbiji!

VRATILA SE NADA MACURA! Ove savete je podelila sa Happy TV

Vučić sutra na svečanosti otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji

POLICIJI SE JAVILA JOŠ JEDNA ŽRTVA: Aleksić za to neće ODGOVARATI!

-Oca nije zatekla u kući. Međutim, uočila je da su vrata od šupe provaljena, dok su ulazna vrata kuće bila otvorena i nedostajale su određene stvari. Prijavila je očev nestanak i pokrenuta je opširna istraga- kaže izvor blizak istrazi.

SAZNAJTE I OVO

VULIN O SLUČAJU PRISLUŠKIVANJA PREDSEDNIKA SRBIJE: Ne sme proći nekažnjeno, ovo su dalji koraci

DR STEVANOVIĆ NAJAVIO: Uskoro krećemo u još bržu imunizaciju

NEVEROVATNE ISPOVESTI U EMISIJI POSLE RUČKA: Ovako su nas tukle supruge (DANAS OD 15 ČASOVA)

PRVI KOMERCIJALNI LET U SVEMIR Trojica putnika poleću 2022. godine

ĐOKOVIĆ O BRAJANTU: Zauvek Mamba! Volim te, prijatelju (FOTO)

Policija je pokrenula potragu za nestalim i proveravali su sve informacije do kojih su došli na terenu. Ispostavilo se da je jedan domaćin iz okoline dan ranije prijavio Vajukića za provalu, a radi se o bezbednosno interesantoj osobi koja se s Veselićem dobro poznavala. To se pokazalo kao dobar trag. Operativnim radom policija je prikupila određene dokaze i Vajukić je ubrzo uhapšen, da bi tokom ispitivanja priznao da je Veselića bacio u bunar.

-Nažalost, ta informacija se ispostavila tačnom. Policija je potom ispumpavala bunar i ubrzo su pronašli telo ubijenog Veselića. Izvršen je uviđaj i po nalogu tužilaštva telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu RS radi obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti- kaže dobro upućeni izvor.

On pojašnjava da se na slučaju intenzivno radi, te da se određeni detalji i okolnosti zločina još ispituju i proveravaju. Utvrđuje se kakva je bila uloga pomagača u zločinu, te da li je u celi slučaj još neko bio umešan. Utvrđuje se i da li je Veselić eventualno zatekao lopove u provali ili je motiv ubistva bilo nešto drugo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter