Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
01.11.2023 u 22:06
0

UHVATILA IH PANIKA, BEŽALI U KANJON MILJACKE: Ovako su pali osumnjičeni za ubistvo u Sarajevu

U popodnevnim satima osumnjičeni za ubistvo Harisa Osterdala privedeni su u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Napadači su došli sa dva automobila. Jedan je unajmljen u sarajevskoj rentakar kući a drugi u Srbiji. Na taj način su pokušali zametnuti tragove, dok je bicikl koje su koristili pronađeno na području Ilidže.

Snimile su ih kamere, napadači uopšte nisu nosili fantomke i njihova lica su vrlo brzo prosleđena svim policijskim agencijama u državi.

Oružje kojim je počinjeno ubistvo nije pronađeno.

Jedan od pomagača je uspeo pobeći, međutim plan bega doveden je u pitanje kada je jedan od napadača sinoć uhapšen na Sokocu.

Tada je nastala opšta panika i dvojica osumnjčenih pokušavaju automobilom stići do sarajevskog aerodroma. Obzirom da su policijske agencije već obaveštene, svi su bili na nogama, i automobil je presretnut. Na pola puta im je prepečen prolazak, odnosno opkoljeni su.

MLADIĆ (20) I MALOLETNIK POGINULI NA PUTU DO DISKOTEKE: Detalji nesreće kod Imotskog, drugovi otkrili šta su radili pre tragedije

Oni se u tim trenucima odlučuju pobeći u šume u kanjonu Miljacke gde su i uhapšeni.

Jedan od ključnih detalja za hapšenje su bile kamere koje su ih snimile, nakon čega je praćeno njihovo kretanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter