Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 16:01
0

UŽAS U CENTRU ZAGREBA: Telo mladića (30) nađeno na ulici, prolaznici čuli viku i videli NOŽ

Prava drama odvijala se rano jutros u zagrebačkoj Vodnikovoj ulici, kada je beživotno telo 30-godišnjeg Vida K. iz Novog Zagreba pronađeno na pešačkom prelazu.

To je objavio hrvatski list koji prenosi navode svedoka da je sve počelo oko 3 sata ujutro pa je vika, galama i naguravanje nekolicine osoba iz sna trglo stanare okolnih zgrada.

Navodi se da je reč o trasi kojom saobraćaju i tramvaju, pa su pojedinci strahovali da ne naiđe tramvaj iza ugla dok je na ulici haos.

Prema nekim informacijama navodno je došlo do mahanja nožem pa su muškarca s oružjem građani savladali i pozvali policiju, ali je do njenog dolaska muškarac izdahnuo.

SPLITSKA POLICIJA RAZBILA ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU: Akcija traje od ranog jutra

Navodi se da je policijski uviđaj trajao satima, a policija je razvukla i šator kako bi ga bez ometanja obavila nad telom koje je na čelu imalo hematom, a na levom kolenu oguljotin.

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije u zagrebačkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter