Izvor: kurir.rs
04.12.2022 u 09:24
0

UŽAS U PRIJEDORU: Izvučeno telo žene iz bunara!

Pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor izvukli su telo starije ženske osobe iz napuštenog bunara  naselju Pejići, potvrdio je starešina ove jedinice Radovan Martić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naveo da je nestanak žene prijavljen juče ujutro, a vatrogasci su pozvani na intervenciju oko 16 časova, prenosi Srpskainfo.

UŽAS U RUSIJI: Izbio veliki POŽAR u privatnoj kući, stradale četiri osobe!

– Brat nestale žene nas je pozvao i zamolio da proverimo napušteni bunar u blizini njihove kuće, jer je posumnjao da se u bunaru nalazi telo – rekao je Martić.

On kaže da su vatrogasci izlaskom na teren utvrdili da se u bunaru nalazi telo, nakon čega su o tome obavestili policiju, a potom oko 19.30 izvukli telo.

Martić je rekao da je reč o starom, napuštenom, kamenom zidanom bunaru dubine 11 metara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter