Izvor: Blic.rs
25.10.2023 u 19:07
0

UZIMALI MITO DA PIŠU MANJE KAZNE: Uhapšena tri poreska inspektora u Banja Luci

Tri inspektora Poreske uprave Republike Srpske uhapšena su danas zbog sumnje da su primali mito

Pripadnici Uprave MUP Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet danas su u Banja Luci uhapsili tri inspektora Poreske uprave RS zbog sumnje da su primali mito.

– U toku su pretresi na više lokacija. Radi se o službenim prostorijama, ali i privatnim lokacijama koja koriste tri lica koja su uhapšena – izjavila je novinarima načelnica Odeljenja MUP RS za odnose sa javnošću Mirna Miljanović.

Dodala je da sledi kriminalistička obrada uhapšenih, posle čega će biti predati u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva, pod čijim nadzorom se izvodi ova aktivnost.

UNUK IZBO BAKU, PA PRAO KRVAVU ODEĆU U VEŠ MAŠINI: Mladiću iz Doboja određen pritvor, pokušao da prevari policiju

Miljanović je još rekla da je u pretresima službenih prostorija i na privatnim lokacijama, koje su koristili uhapšeni, pronađena dokumentacija koja će poslužiti u daljoj krivičnoj istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su objavili banjalučki mediji, uhapšeni inspektori su za određene svote novca dogovarali manji iznos naplate poreskog duga u zamenu za mito.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter