Izvor:
16.08.2018 u 09:07
0

VELIKA AKCIJA U BIHAĆU: Više od 40 policajaca pretresa Đački dom gde su smešteni migranti!

Više od 40 policajaca Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona od jutros po naredbi Kantonalnog suda pretresa nekadašnji "Đački dom" u Bihaću gde su smešteni migranti.

– U akciji učestvuje više od 40 službenika. Radi se o pretresu i ljudi i objekta. Cilj ovih aktivnosti je pre svega pronalazak tragova i predmeta koji potiču iz krivičnog dela, koje se mogu koristiti u izvršenju krivičnog dela, kao i predmeta koji su kažnjivi po zakonu o prekršajima – kazala je Snežana Galić, portparolka MUP-a USK.

Pored pripadnika PU MUP-a USK tu su i službenici Ministarstva sigurnosti BiH, odnosno, Služba za poslove sa strancima.

Policijske akcije ovog tipa već su sprovođene na istoj lokaciji, kao i u devastiranoj zgradi "Doma penzionera" u centru Bihaća i u Velikoj Kladuši.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/Marijo Kotarski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter