Izvor: RTRS
06.10.2023 u 17:02
0

„ZA SRBE NEMA SLOBODE BEZ DRŽAVE“: Dodik upozorio da Bećirović i Komšić krše sve pravne procedure (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da za Srbe nema slobode bez države, te da to podrazumeva i upravljanje imovinom i resursima.

– Članovi Predsedništva Denis Bećirović i Željko Komšić prekršili su sve što su mogli prekršiti. Za nas je pitanje imovine rešeno i neće biti na dnevnom redu – kaže Dodik.

UŽAS U HRVATSKOJ: Dečak popio sok u kafiću, pa završio u bolnici! Otkrivena zastrašujuća istina!

Istakao je da pokušaj Bećirovića i Komšića predstavlja ujdurmu i populizam, a to im kako navodi, neće proći.

Podsećamo, članovi Predsedništva Denis Bećirović i Željko Komšić uputili su u proceduru predlog zakona o imovini u kojem se navodi da je „BiH nosilac prava vlasništva nad celokupnom državnom imovinom“, dok drugi nivoi vlasti mogu da je koriste.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter