Izvor: KURIR
13.03.2024 u 15:03
1

ZAGREB SE DIGAO PROTIV MILANOVIĆA, ON JE ČOVEK UDBE-E: Osvanuli uvredljivi grafiti u centru Zagreba na račun predsednika Hrvatske

Osim sunca, jutros su u Zagrebu osvanuli uvredljivi grafiti i to u samom središtu grada.

Osim sunca, jutros su u Zagrebu osvanuli uvredljivi grafiti i to u samom središtu grada.Osim sunca, jutros su u Zagrebu osvanuli uvredljivi grafiti i to u samom središtu grada.

U susret izborima na fasadama se netko žestoko okomio na opoziciju, a lišo nije ni predsednika Zoran Milanović kojeg je nepoznati počinitelj prozvao ‘lažnim patriotom te ruskim i udbaškim igračem‘.

„Možemo, uništili smo sve za porodicu i grad“, piše istim rukopisom na glavnom trgu metropole, a samo nekoliko stotina metara dalje, na fasadi u Masarikovoj ulici, piše „Most + SDP + Možemo: Satana“.

Otkako je najavljeno da će u maju biti održani parlamentarni izbori, krenula je žestoka kampanja, a neki su se, čini se, odlučili da koriste niske udarce.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAGREB SE DIGAO PROTIV MILANOVIĆA, ON JE ČOVEK UDBE-E: Osvanuli uvredljivi grafiti u centru Zagreba na račun predsednika Hrvatske”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter