Izvor: TELEGRAF
05.02.2024 u 22:06
0

ŽENA IZBODENA U GRADSKOM PREVOZU U LJUBLJANI: Mladić ušao sa njom, pa je napao kod „harmonike“

Žena je prebačena u ljubljanski Klinički centar, a napadač je uhapšen

Jedna žena izbodena je danas nožem u gradskom autobusu u Ljubljani, a napadač je muškarac koga poznaje, saopštila je Policijska uprava glavnog grada Slovenije.

Žena je prebačena u ljubljanski Klinički centar, a napadač je uhapšen.

Portal Siol javio je da žrtva nije životno ugrožena, a da su napadača obuzdali drugi putnici.

Direktor ljubljanske kompanije za javni prevoz LPP Peter Horvat rekao je za taj portal da se na snimku bezbednosnih kamera vidi kako muškarac i žena ulaze u autobus na istoj stanici, a zatim se kreću do „harmonika“ dela autobusa koji se savija.

„Tamo je mladić ubo mladu ženu. Na snimku izgleda kao da je ispustio nož. Srećom, odmah ga je podigao drugi putnik“, opisao je Horvat incident.

SIN MU POZNAT PO HAOSU NA STADIONU U BEOGRADU:Monstrum iz Splita se predao

 

Dodao je da je napadač pokušao da izađe iz autobusa, ali ga je zaustavio drugi putnik, prenosi STA.

„Neko je očigledno već pozvao policiju i obavestio vozača jer je policija samo nekoliko minuta kasnije stigla i uhapsila počinioca“, rekao je Horvat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter