Izvor: Srbija Danas
25.07.2021 u 20:27
0

ZLA KOB: Na ovom mestu poginuo je i Toše Proeski

Makedonski pevač, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Zagreb – Lipovac na ulazu u Novu Gradišku, na istom putu gde se dogodila i saobraćajna nezgoda koja je bila jutros.

PROČITAJTE JOŠ:

RUŽIĆ O PREPORUCI KRIZNOG ŠTABA! „Nastava možda neće moći da se organizuje regularno“

DETALJI STRVIČNE NESREĆE U BORČI! Kaminon prešao preko devoljke(20), poginula na mestu !

POLICAJAC NEŠA ZVEZDA DANA! Strpljivo ćaskao sa radoznalom devojčicom! (FOTO)

KRVAVI OBRAČUN NA SVADBI! Uboden nožem u oko, zbog muzike!

Deo autoputa na kome je poginuo i makedonski pevač Toše Proeski je najopasniji što potvrđuje i struka.Zvanična policijska statisktika broji više od 2000 nesreća koje su se ovde desile u poslednjih 10 godina.Na istom putu se desila i nesreća koja je bila danas. Autobus na autoputu A3 kod Slavonskog Broda jutros je sleteo sa puta i tom prilikom je poginulo najmanje deset osoba dok je više od 30 povređeno, saopštila je brodsko-posavska policija.

Policija obavlja uviđaj kako bi utvrdila kako je došlo do nesreće.

– PU Brodsko posavska je u 6.22 dobila dojavu da je autobus sleteo s akolovoza. Dolaskom na lice mesta utvrđeno je da se radi o autobusu koji je vozio redovnu liniju Frankfurt – Priština. Uviđej je u toku. Više osoba je poginulo, a 30-ak je prebačeno u bolnicu. Bilo kakve dalje informacije biće dostupne nakon završenog uviđaja, rekao je načelnik saobraćajne policije Slavonski Brod Franjo Galić.

– Osim policije, na mestu nesreće su i vatrogasci, a hitna pomoć je dolazila nekoliko puta jer je čak 30 osoba prebačeno u bolnicu. Zasad ne znamo koliko teško su te osobe povređene, dodao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter