Izvor: Novosti.rs
24.04.2023 u 19:30
1

GLASANJE U SE O APLIKACIJI TZV. „KOSOVA“: Ukrajinci uzdržani, oslobodili Beograd bilo kakvih obzira prema njima

Na današnjoj sednici Komiteta mninistara Saveta Evrope odlučeno je da se aplikacija tzv. Kosova za prijem u SE prosledi Parlamentarnoj skupštini, a kako mediji saznaju protiv ovog predloga glasali su Rumunija, Španija, Kipar, Azerbejdžan, Gruzija, Mađarska i Srbija.

BRNABIĆEVA PORUČILA VIOLI FON KRAMON: „Treba da se stidite, problem je što vas nije sramota“

Od petorke iz EU koja ne priznaju lažnu državu uzdržani su bili Slovačka i Grčka, ali je interesantno da je među tim zemljama i Ukrajina čiji je teritorijalni integritet zvanični Beograd branio tokom glasanja u svim međunarodnim formumima, uključujući i Generalnu skupštinu UN.

Time je vlast u Kijevu praktično oslobodila našu Vladu bilo kakvih obzira prema njima, jer se ovo tumači kao nimalo prijateljski gest Ukrajinaca koji za razliku od nas nisu ispoštovali privrženost međunarodnom pravu.

Za prijem tzv. Kosova u SE glasala je Crna Gora, dok su BiH i Jermenija bile uzdržane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GLASANJE U SE O APLIKACIJI TZV. „KOSOVA“: Ukrajinci uzdržani, oslobodili Beograd bilo kakvih obzira prema njima”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter