Izvor: KURIR
28.03.2022 u 20:57
0

NAKON MRKINE SMRTI! Ana Bekuta snimila prvu pesmu i spot!

Folk zvezda Ana Bekuta ostala je prošle godine bez životnog partnera Milutina Mrkonjića, i trebalo je nekoliko meseci da odluči da ponovo uđe u studio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za svoju prvu pesmu odabrala je duet, i to sa mladom pevačicom Zoranom Simeunović.

Ana i Zorana za pesmu koju je napisao Zoranin suprug, slavni kompozitor Steva Simeunović snimile su i spot u jednom restoranu, a mlađa koleginica bila je toliko ganuta da je zaplakala pred kamerama.

– Znam kroz šta je Ana prošla poslednjih meseci, i bila sam počastvovana ali i ganuta kad je pristala na saradnju. Pokazala je da je veliki umetnik ali i veliki čovek- rekla je Zorana kroz suze, dok je Ana ostala dosledna odluci da ne daje izjave do godišnjice Mrkine smrti, ali je rado pozirala sa Zoranom okupljenim fotoreporterima.

Pesma “Gram” će svoju premijeru imati u maju, za kada je zakazana i promocija prvog Zoraninog albuma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter