Izvor: BLIC ŽENA
12.04.2024 u 10:12
1

KAKO DA SE REŠITE USTAJALOG MIRISA: Evo kako da ga potpuno uklonite, i to bez pranja!

Dešava se da čista odeća dobije ustajali miris. Na sreću, može lako da se neutrališe.

Mirise izazivaju bakterije koje uspevaju u toplim i vlažnim prostorijama. Karakterističan miris ustajalosti odeća može da dobije ako dugo stoji mokra u mašini, ako se vlažna stavi u ormar ili se dugo suši u prostoriji s lošom ventilacijom. Na sreću, taj neprijatan miris sa odeće može da se ukloni, i to bez pranja.

Jedan od najčešće korišćenih načina jeste upotreba alkohola – odeća se poprska alkoholom koji neutrališe miris ustajalosti. Drugi način je da upotrebite papir za pečenje.

LUJI VITON PRVI U NIZU EKSKLUZIVNIH BRENDOVA: Sigurno je da će njihov dolazak doneti i OVO, evo ko je sledeći

Treba ga natopiti vodom u koju ste nakapali desetak kapi eteričnog ulja čiji miris vam se dopada. Ostavite da se papir potpuno osuši pa ga stavite u ormar zajedno sa odećom.Papir za pečenje ima upijajuće svojstvo, zahvaljujući kome će upiti vlagu iz ormara i održati garderobu suvom. Tako ona neće dobiti ustajali miris. Plus, odeća će dobiti miris kojim je papir natopljen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAKO DA SE REŠITE USTAJALOG MIRISA: Evo kako da ga potpuno uklonite, i to bez pranja!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter