Izvor:
29.01.2019 u 15:23
0

BIOSKOPSKI PRAZNIK: Deca će moći da uživaju u crtanim filmovima po sniženim cenama!

Na repertoar bioskopa "Sinepleks" vraća se 31 dečiji film iz protekle godine, a mališani će moći da pogledaju popularne crtaće do 6. februara po specijalnoj, sniženoj ceni karte.

U bioskopima u tržnim centrima "Ušće", "Delta siti" i "Big" deca će imati priliku da reprizno pogledaju "Grinča", da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije "Hotel Transilvanija" i brojnih drugih filmova, a ulaznice koštaju 250 dinara za sve 2D projekcije i 370 dinara za 3D filmove.

Bioskopi u Nišu i Kragujevcu obradovaće posetioce sniženim cenama od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije.

Snižene cene ulaznica važe za članove "Sinepleks Porodičnog film kluba", lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti.

Za sve starije od 14 godina, tu je "Sinepleks bonus klub", čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

Tokom porodičnih dana u bioskopima biće organizovane različite aktivnosti za najmlađe, a pripremljeni su i prigodni pokloni.

Na repertoaru će biti i filmovi: "Koko", "Pčelica Maja", "Neviđeni 2", "Zec Petar", "Ferdinand", "Tajne avanture mačaka", "Čarobni princ" …

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/cineplexxrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter