Izvor:
25.03.2019 u 21:01
0

HOROSKOP OTKRIVA ONO ŠTO NAS SVE ZANIMA: Ovo su 3 najvažnije stvari koje želite od svoje karijere!

Kada su u pitanju 3 veoma važna životna segmenta, ljubav, posao i zdravlje, ljudi su vekovima u nazad konsultovali astrologiju. Dakle, ne bi trebalo da vas iznenadi što vaš horoskopski znak može da vam otkrije čak i stvari kao što je vaša poslovna budućnost.

Naravno, kada je posao u pitanju, ne morate biti usko stručni. Danas je široka paleta poslova kojima se možete baviti, uz samo malo usavršavanja. Međutim, ključno je ono što osećamo kao potrebu, koja nas motiviše da radimo baš taj posao za koji smo se odlučili.

Ovog puta izdvojili smo 3 osnovne potrebe, koje svako od nas ima od svoje karijere, sudeći prema horoskopskom znaku, kome pripadamo.

Ovan

Ovnovi su odvuk puni takmičarskog duha. Oni traže izazov u svemu pa i u karijeri. Ono što ga u karijeri vodi i ispunjava, svakako su kreativna sloboda, nezavisnost i stimulativno radno okruženje.

Bik

Finansijska sigurnost, veoma je važna, pri odabiru posla, kojim će se pripadnici ovog znaka baviti. Pored toga, veoma im je bitna lojalnost kolektiva u kome rade, kao i mogućnost napredovanja, koja bi ih motivisala da daju najbolje od sebe u svom poslu.

Blizanci

Posao iz snova za Blizance podrazumeva intelektualnu stimulaciju, izazov i raznolikost. Ako je kolektiv u kome se nalaze dobar, oni će biti lider timskog duha. Ako ih posao koji rade ispunjava, u stanju su da u njega ulože 200% sebe.

Rak

Njima je osećaj ušuškanosti i sigurnosti presudan u svakom životnom segmentu, pa tako i kada je posao u pitanju. Oni žele da zasnuju prijateljske odnose sa svim ljudima sa kojima sarađuju, da se na poslu osećaju sigurno i prihvaćeno, gotovo kao kod svoje kuće.

Lav

Lavovi vole luksuzan život, koji će sami sebi priuštiti, zato im je plata, jedna od vodećih potreba, kada je njihova karijera u pitanju. Uz karijeru, bitna im je pozicija, jer se jedino na poziciji u kojoj im svi zaposleni ukazuju poštovanje, osećaju kao svoj na svome. Kada se nađu na odgovarajućoj poziciji, usavršiće svoje veštine do perfekcije i biće najbolji u poslu koji rade.

Devica

Device vole da se bave stvarima, koje zahtevaju veliki trud, ali će im obezbediti i još veći uspeh i priznanja. One imaju neverovatnu potrebu da se osećaju korisno, a potvrda i pohvala jedino su što im je od toga važnije.

Vaga

Pripadnicima ovog znaka, zaista je važno da se osete kao deo tima. Da bi posao kojim se bave bio idealan, mora im pružiti prostora da izraze svoju kreativnu stranu. Uz to, oni vole harmoniju i ravnotežu, pa im posao koji stalno donosi izazove, zaista neće prijati.

Škorpija

Škorpije su prilično samoljubive, čak i kada je o poslu reč. Pre svega njima je potrebna moć, pa se gotovo uvek interesuju za vodeće pozicije. Uz to, tteže perfekcionizmu, kako bi svaki posao koji odrade, dodatno uticao na pohvale na njihov račun. Ipak, ako rade u kolektivu, lojalnost im je od presudnog značaja.

Strelac

Strelčevi imaju urođenu potrebu za slobodom, čak i kada je posao u pitanju. Posebno ih privlače izazovni poslovi, a vole i kada im se pruži mogućnost da druge nauče nečemu korisnom.

Jarac

Jarčevi su najambiciozniji znak zodijaka. Kada je njihova karijera u pitanju, oni zaista žele priznanje, status i prestiž. Kada teže svom cilju, njih pokreće strast i na tom putu, ništa ih neće zaustaviti.

Vodolija

Pri odabiru posla, Vodolije će posebno obratiti pažnju na to, koliko će slobode imati da izraze i razvijaju svoje ideje. Za njih ne postoji nemoguće, kada su njihovi projekti i rad na njima u pitanju.

Ribe

Ribe su jedan od onih znakova, koje žele posao na kome se neće osećati kao na poslu. Oni od svog posla prvenstveno žele pomoć drugima, kvalitetnu priču, koja stoji u opisu njihovog radnog mesta i mogućnost da se ostvare kao osoba, na poziciji koju rade. NJima karijera ne znači baš ništa. Bitno im je samo da ih “posao” koji rade ispunjava!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter