Izvor:
28.06.2018 u 15:16
0

IZABERI ANĐEOSKI BROJ: Saznaj svoju poruku za budućnosti! (foto)

Koji vas anđeoski broj najviše privlači?

866

Anđeoski broj 866 je poruka koja govori da ćete biti uključeni u neke transakcije u materijalnom svetu, kao što je prodaja imanja. Ako ne nameravate da izgubite ili prodate nešto u vašem materijalnom životu, možete promeniti svoje misli i menjati taj smer, piše The wild child.

Međutim, ako nameravate da prodajete ili da se rešite nekog materijala u vašem životu, smatrajte ovo znakom da će vaša želja postati stvarnost.

452

Anđeoski broj 452 je poruka koja govori da će vaš naporan rad biti nagrađen, manifestovaće se nove prilike i promene u vašem životu koje će vas brzo unaprediti na vašem božanskom životnom putu i misiji duše.

Verujte da će svi projekti uspeti i ostvariće vam se ciljevi.

129

Anđeoski broj 129 je poruka koja govori da vas vaši anđeli podstiču da u potpunosti živite svoju božansku životnu svrhu i misiju duše. Verujte da imate veštine i talente pomoću kojih možete živeti svoju strast i ostvariti svoju svrhu.

Vi ste sami jedini sposobni da ispunite svoju životnu ulogu i svrhu. Preduzmite akcije koje se odnose na vaša duhovna interesovanja i strasti na dnevnoj bazi.

777

Anđeli vam aplaudiraju … Čestitamo, na dobrom ste putu! Nastavite tako i znajte da se vaša želja ostvaruje!

Ovo je izuzetno pozitivan znak i znači da bi trebalo da očekujete ​​puno čuda.

Besno pile
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter