Izvor:
24.08.2017 u 01:26
0

LOŠE STRANE SEKSTINGA: Seksi poruke je loše slati u sledećim situacijama! (foto)

Koliko god ga voleli i koliko god uzbudljiv bio, nije baš svaki trenutak savršen za seksting…

Ne sumnjamo da vaš dragi obožava kada ga iznenadite fotografijom koja je samo za njegove oči ili porukom u kom objašnjavate koliko ga želite. Međutim, postoje situacije kada morate zaustaviti svoje dobre seksi namere ili nagone, jer nije pravo vreme za seksting.

Evo u kojim situacijama je poželjno da mu pošaljete samo emotikon ili evntualno "Volim te".

Kada znate da je u putu.

Ako vam je vaš dragi saopštio da upravo vozi ka vašem domu ili je krenuo na neki važan put suzdržite se od slanja golišavih fotografija ili seksi poruka jer nije isključeno da će takav sadržaj izazvati nesreću. Koliko god želeli da ga obradujete i pokažete mu koliko je zapravo vaša mašta dirty, njegova bezbednost je ipak na pravom mestu.

Kada sprema važan projekat za posao, istpit…

Ne sumnjamo da je namera najbolja, ali ako vaš dečko ima važan ispit za nekoliko dana, seksi poruka definitivno nije pravi pristup. Najbolje bi bilo da ga pustite da na miru spremi i uspešno završi obaveze, jer ako mu pošaljete seksi poruku, neće moći da se koncentriše ni na šta osim nje.

Kada je na porodičnom ručku

Zamislite situaciju… On sedi za stolom, priča sa bakom ili mu mama servira svoj specijalitet, a na telefonu se pojavljuje slika koju treba samo njegove oči da vidi. Naravno da se neće roditeljima pohvaliti kako dobro izgledate bez majice, ali ako je već u društvu nije isključeno da neko sedi pored njega ili je pozajmio telefon mami da pozove nekog. Ako znate da je u situaciji u kojoj će se zacrveniti ako dobije takvu poruku, sačekajte neko bolje vreme.

Kada je na razgovoru za posao.

Vaša seksi slika u novom čipkaonom brusu i gaćicama sigurno može da ga oslobodi stresa, ali ako je na putu do razgovora za posao, samo ćete mu stvoriti dodatni stres.

Comopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter