Izvor:
31.05.2019 u 15:41
0

NEBITNO JE DA LI SI U VEZI ILI NE: Karta koja te najviše privlači otkriva tvoju ljubavnu budućnost!

Bez obzira jeste li neko ko veruje u psihologiju, horoskop ili čak u Nostradamusova predviđanja za budućnost, ovaj zabavni test je sjajan način otkrivanja detalja o vašem ljubavnom životu.

Samo pogledajte četiri karte u nastavku. Koja vas doziva? Pokušajte da ne razmišljate previše. Samo slušajte svoju intuiciju. Nakon što odaberete kartu, nastavite da čitate kako biste saznali šta karta koju ste odabrali otkriva o vama i vašim romantičnim nastojanjima!

Sedmica pehara

Kada se ova karta pojavi u čitanju, morate biti spremni na odbranu. Morate biti oprezni jer možete očekivati da će se nevolje pojaviti na vašem putu. Ako vam dolaze nevolje iz prošlosti, morate jasno razmišljati i stajati nogama čvrsto na zemlji, čak i ako ste umorni i iscrpljeni. Raskrstite s tim jednom zauvek.

Karta Sedmica pehara govori o istrajnosti, upornom ponavljanju i neprihvatanju odgovora “ne”. Morate nastaviti uprkos umoru, iscrpljenosti, čvrstoći i snazi.

Ako niste u vezi, pojavljivanje ove karte u čitanju može ukazivati na oprez u odnosima jer ste možda bili povređeni u prošlosti. Pokušajte da analizirate ono što je pošlo po zlu i vidite u kojem području je moguća i potrebna promena. Sada je vreme da budete potpuno emocionalni.

Ako ste u vezi, ova karta može ukazivati na potrebu za oprezom, jer biste mogli da budete povređeni. Drugo značenje ukazuje na vrlo zaštitnički raspoloženog partnera i da se osećate sputano. Recite mu da vam treba malo prostora kako biste mogli da dišete.

Dva pentagrama

Dva pentagrama verovatno će se pojaviti kada iskušenje dolazi u vaš život. Slika koju prikazuje karta je prilično mirna i odražava jedini ishod ili jednu od dve opcije. Možda ćete se osećati kao da imate previše mogućnosti za istraživanje, ali to nije slučaj. Dva pentagrama ukazuju na ovaj nedostatak u vašem planu i ovdje je da pomogne u izboru prioriteta

Kada se radi o odnosima, Dva pentagrama ukazuju na nevolje. Ako ste već u vezi, to ukazuje da možete očekivati ​​neke teškoće. U ovom trenutku važno je da objektivno procenite svoj odnos. Jeste li potpuno iskreni prema svom partneru o svojim namerama.

Ako tražite ljubav, to znači da vaša romantična potraga možda nije onakva kakvom se čini. Ako niste sigurni u nekoga, nemojte skočiti u odnos s tom osobom. Ova karta se često pojavljuje kada vaš potencijalni partner nije iskren o svojoj emocionalnoj dostupnosti.

Kula

Kula govori o vašoj sposobnosti za diplomatiju i o konstruktivnosti. Takođe govori o vašem ličnom rastu. Ovo je vrlo moćna karta i generalno je dobar znak.

Ako ste već u vezi, Kula govori da je vaš odnos stabilan i da oboje imate prostora za rast.

Za one koji traže ljubav, ovo je dobar znak koji govori da je ljubav tačno iza ugla. Upravo sada je najbolje vreme da dopustite vašem samopouzdanju da sjaji i susrešćete se sa osobom vaših snova.

As mačeva

As mačeva je karta koja se odnosi na postizanje napretka u vašem životu. Ne obećava trenutne rezultate, ali govori o srećnim završecima za one koji su uporni i posvećeni svom cilju.

Kada se radi o ljubavnom odnosu, As mačeva govori da ste u dobrom položaju i da imate mogućnosti za rast sa svojim partnerom. Moguće je da ste na ivici pokretanja nečeg novog ili učenja nečeg novog o svom partneru.

Budite otvoreni i iskreni o svojim očekivanjima u vezi i ne bojte se da govorite o brigama za budućnost koje vas muče. Sada je najbolje vreme da shvatite jeste li vi i vaš partner na istoj stranici ili želite li možda različite stvari u životu.

Izvor:Besnopile.rs
Foto:besnopile/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter