Izvor:
08.10.2017 u 02:27
0

NISU MOGLI DA SAČEKAJU: Šokantna fotografija mladenaca koji upražnjavaju seks obišla svet! (FOTO)

Fotografija mlade koja kleči u venčanici i mladoženje koji stoji ispred nje spuštenih pantalona, dobila je na Fejsbuku više od 20 hiljada lajkova.

Za svaki par venčanje je najvažniji dan u životu, kada sve treba da bude besprekorno – od ceremonije i ambijenta, do hrane, pića i fotografija.

Supružnici se uglavnom fotografišu u ljubavnim pozama, na primer ljubeći se zagrljeni, ali ima i onih koji prkose standardima.

Jedan sveže venčani holandski par tako je nedavno šokirao korisnike interneta svojom fotografijom s venčanja.

Naime, mlada kleči u venčanici, dok mladoženja stoji ispred nje spuštenih pantalona. Naravno, nije potrebno napomenuti na šta ova poza asocira.

Mladence je u šumi fotografisao Mišel Kloster, a fotografiju objavio na Fejsbuku uz šaljiv opis: "Neki mladenci ne mogu da dočekaju da se zabava završi kako bi uživali u prvoj bračnoj noći. Srećom, već su izmenili zavete i zvanično su venčani."

Kloster smatra da je ideja vrhunska i da će ovakve fotografije za desetak godina mamiti osmehe na lica.

Da situacija bude još bizarnija, ideju za fotografiju dala je – mladoženjina majka.

Izvor:b92.net
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter