Izvor:
08.10.2017 u 03:18
0

OVO JOŠ NISTE ČITALI: Ispovest momka čija devojka ima DVE VAGINE!

Ovakvu ispovest još niste čitali. Zaista je neobična, jer su žene rođene s dve vagine zaista retkost, a još je ređe da neki muškarac priča o svom dvostrukom iskustvu.

Ljudi generalno ne vole da pričaju o seksu s potpunim strancima. Još su ređi oni koji imaju neku anomaliju, a da su spremni da govore o svom životu u spavaćoj sobi. Zato, imamo retku sreću da saznamo nešto o seksualnosti žena s dve vagine (stanju poznatijem kao uterus didelphys), ali i kako je njihovim partnerima.

Korisnica društvene mreže Reddit je pre nekoliko meseci otvorila dušu i iskreno odgovorila na sva pitanja posetilaca na svom profilu. Sada je progovorio i njen dečko. A neka pitanja su zaista bila škakljiva.

Šta si prvo pomislio kada ti je rekla da ima dve vagine?

– Prvo što mi je palo na pamet, bilo je: “Opa! Dvostruka zabava!”. Šalim se. Pre nego što smo počeli da se viđamo, nagovestila mi je da ona ima nečega “dva”, što većina drugih devojaka nema. Nakon par minuta pogađanja, uspeo sam da ukapiram šta je u pitanju. Usledio je vrlo konstruktivan razgovor.

Da li je seks s njom drugačiji?

– Da, ali svaka vagina je drugačija.

Da li bi menjao dve vagine za četiri dojke?

– Ja volim kad su sve stvari u paru. Zato, sasvim sam zadovoljan s jednim parom grudi i jednim parom vagina.

Hoćete li moći da imate decu?

Koliko znam, ona može da zatrudni s obe materice. Iskreno, to bolje pitajte nju, jer se više razume u te stvari.

Da li tvoji drugari znaju po čemu je tvoja devojka posebna?

Da, ali samo oni najbliži. Ne želim da niko na nju gleda kao da je nakaza. Drugo je anonimno se ispovediti, jer naša priča može da pomogne drugima koji se nalaze u istoj situaciji.

Izvor:alo.rs
Foto:bh-index.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter