Izvor:
20.03.2017 u 16:39
0

OSTVARUJE SE PROROČANSTVO BABA VANGE SA SAMRTI: Rusiju niko neće moći da uništi, slava njoj i Vladimiru!

Legendarna bugarska proročica Baba Vanga na izrekla je na samrtnoj postelji proročanstvo čije ostvarenje upravo gledamo!

Naime, Vanga je bukvalno na samrti rekla “da se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije”!

Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija – najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR, kada Valdimir Putin još nije postojao u moskovskim političkim krugovima.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Region/PutinVladimir.jpg?m=1464399229

Baba Vanga ga je po mnogim teoretičarima još 1979. godine stavila na tron današnjeg ruskog predsednika.

– Nema te sile koja bi mogla da slomi Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može zaustaviti tu veliku zemlju – rekla je Vanga.

Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Savremeni tumači njenih proročanstava gotovo su ubeđeni da je Vanga misliala na Vladimira Putina. Inače, prema predviđanjima ove proročice, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/jelcin.jpg?m=1490006269

Zanimljivo je da je u najvećoj krizi u doba Borisa Jeljcina, zvanični Kremlj održavao tajne kontakte sa Vangom kako biim prorekla sudbinu Rusije. Kontakti su održavani po direktnom nalogu Borisa Jeljcina: kod Vange je odlazio njegov tadašnji šef kabineta koji je razgovarao sa proročicom, snimao razgovore i zatim ih predavao Jeljcinu na preslušavanje. Kontakti Kremlja sa Vangom oktriveni su tek nedavno, kada je o tome prvi put javno progovorio Jeljcinov saradnik koji je odlazio kod Vange. Interesantno je da je, prema njegovim tvrdnjama, Vanga i tada prorekla Rusiji procvat i povratak na svetsku političku scenu, iako se u tom trenutku to činilo malo verovatno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter