Izvor:
22.05.2017 u 01:14
0

POSEBAN DODATAK: Ovako izgleda BENTLI ZA ŠEIKE! (VIDEO)

Bentlijeva fabrika "Maliner" ostvaruje snove svojih klijenata, pa je tako luksuzni model “bentajga” dobio transportni komplet namenjen ljubiteljima sokolova. Među bogatim šeicima, koji se rado kite ovim grabljivacama, model bi mogao da postane veliki hit.

U prtljažniku ovog sportskog automobila nalazi se sve što raduje sokolarsko srce: postolja za poletanje, ručno izrađene kožne kapice, kao i kutija za ptice. Osim toga, prostor za dvogled i pribor za GPS praćenje kako bi vlasnik u svakom trenutku mogao da locira svog ljubimca, čija cena dostiže milione.

I sama kabina je prilagođena ljubiteljima ovih ptica: instrument-tabla je ukrašena drvenim mozaikom od 430 delova s motivom sokola u letu, a tu je i specijalno sedište za grabljivicu na naslonu između vozačkog i suvozačkog sedišta.

“Bentli” ne otkriva koliko košta ovaj model, ali se zna da “bentajga” bez sokolarske opreme košta oko 175.000 evra.

Telegraf
Foto:Youtube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter