Izvor:
05.03.2019 u 10:09
0

POVEDITE RAČUNA: Pitanja koja žene mrze!

Ljudi i međuljudski odnosi će zauvek ostati neiscrpna tema, bilo da su u pitanju prijateljski ili muško – ženski odnosi. Koliko god pričali i pisali o njima, uvek ćemo imati još nešto da dodamo. Ipak, postoje teme i pitanja koja ne bi trebalo postavljati drugima.

U ovom članku nećemo se baviti pitanjima poput onih da dame ne treba pitati za godine ili kilograme. Te stvari često mogu biti očigledne. To svi znamo. „Problematična” su ona pitanja koja zadiru u duboku intimu.

  • ZAŠTO NEMAŠ DEČKA?

Ovo nije pitanje koje samo muškarci postavljaju ženama. Ovo je pitanje koje gotovo svako misli da može da postavi nekoj devojci – od dečka koji joj se udvara, do poznanika, tetke, strine ili ujne… Naše društvo je izgleda takvog mišljenja da ako devojka nema partnera pored sebe, to odmah sa sobom povlači i činjenicu da sa njom nešto nije u redu. NE! Devojke ne žele da budu s nekim samo zato što tako treba. Ne žele da objašnjavaju nekome kako to da još nisu upoznale onog pravog. Jednostavno ne žele da se pravdaju zašto su same.

  • KADA ĆEŠ DA SE UDAŠ?

Ovo pitanje proizilazi iz prethodnog i uglavnom se odnosi na one devojke koje su u dugim vezama i koje su prešle tridesetu. Nikoga ne bi trebalo da zanima šta se dešava u odnosu dvoje odraslih ljudi. Ni rodbinu, ni prijatelje, ni poznanike. Ne brinite, bićete pozvani na svadbu ako i kada do nje dođe.

  • SA KOLIKO SI MOMAKA BILA?

Ovo je još jedno na listi pitanja na koje žene mrze da daju odgovor. Kvantitet ili kvalitet – sasvim lična stvar. Za momke je kvantitet uvek plus, a za devojke minus. Naravno, ako se vodite mišljenjem većine. Dragi momci, život je postojao i pre vas, postoji dok ste vi u njemu, postojaće i nakon vas. Stoga, nevažno je sa koliko je momaka vaša devojka bila pre vas. Važno je da ste vi njen trenutni izbor, a na vama je da se potrudite da tako ostane zauvek.

  • DA LI TI JE ON SAMO DRUG?

Devojkama kao da je zabranjeno da imaju najboljeg muškog prijatelja koji nije gej. Sve i da nije samo drug, u pitanju je odnos dve odrasle osobe koji se tiče samo njih, sve dok ne utiče na druge. Pustite ljude da grade i veruju u muško – ženska prijateljstva jer nije sve u životu šablon.

  • ŠTA TVOJA DRUGARICA MISLI O MENI?

Naravno da je važno da vas prijatelji vaše devojke prihvate, ali nemojte je pitati šta njeni prijatelji misle o vama. Potrudite se da to sami saznate kroz komunikaciju sa njima. Ne stavljajte voljenu osobu „između dve vatre” i što je najvažnije, ne trudite se da budete sveprisutni. Ostavite svojoj devojci prostora da se druži sa svojim prijateljima i bez vas.

Dobra komunikacija je ključ uspeha međuljudskih odnosa. Ne prelazite granice pristojnosti i dopustite ljudima da neke stvari sačuvaju samo za sebe. Ono što je važno da znate o nekome, saznaćete.

Izvor: Mycupoftea.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter