Izvor: Alo
16.09.2022 u 21:31
0

STRAVIČNA PROROČANSTVA NOSTRADAMUSA: Prorekao godinu smrti kraljice Elizabete, a predvideo i ove strahovite događaje!

Francuski lekar i astrolog čije je pravo ime Mišel de Notr Dam, u javnosti poznat kao prorok Nostradamus, predvideo je tačnu godinu kraljičine smrti, tumači autor i vodeći stručnjak za poznatog proroka Mario Riding.

Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pesmama iz 1555. godine, Riding je 2005. rekao: „Preambula je da će kraljica Elizabeta II umreti oko 2022., kada bude imala oko 96 godina“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Riding je rekao i da je Nostradamus napisao sintagmu „Kralj ostrva“ u jednoj od svojih pesama te je time mislio na nagađanje da će se veći deo Komonvelta odvojiti tokom vladavine kralja Čarlsa III. Autor je tvrdio i da će Čarls doći na presto u dobi od 74 godine.

– Ali nezadovoljstvo određenog dela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Dajane, princeze od Velsa, još uvek će trajati – napisao je autor.

Stručnjak za Nostradamusova dela tumačio je i da će Čarlsa godine naterati da abdicira te da prorokova rečenica „Zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da bude kralj“ znači da Vilijam neće sesti na tron. Autor je takođe rekao da bi u tom slučaju princ Hari mogao da postane kralj.

SVE JE TO NOSTRADAMUS PREDVIDEO! Poznati prorok nije omašio baš ništa za 2022.godinu

Podsetimo, kraljica Elizabeta preminula je u četvrtak 8. septembra, a njen poslednji ispraćaj zakazan je za ponedeljak 19. septembra.

Na tronu je nasledio njen sin Čarls, a u redu za krunu sada je prvi Elizabetin unuk Vilijam. Zatim sledi njegovo troje dece, pa brat Hari i njegova deca.

Dodajmo i da su mnogi ljudi pričali kako je poznati prorok tačno predvideo događaje poput uspona Hitlera pa sve do terorističkih napada 11. septembra 2001. u Njujorku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter