Izvor:
30.09.2019 u 16:44
0

TRČANJE: IDEALNA FIZIČKA AKTIVNOST ZA JESEN! (FOTO)

Dolaskom jeseni u svoj život uvodimo najrazličitije promene, a svakodnevni trening mogao bi biti jedna od njih. Ova promena u mnogome bi se odrazila na kvalitet našeg života, ali i na naše psihičko i telesno stanje, pa bismo posle nekog vremena zaista počeli da uživamo u ovoj aktivnosti, ali i u sebi samima.

Vežbanje je generalno jedna od onih promena, o kojoj se puno priča, ali kada dođe red na delanje, obično pronalazimo gomilu neosnovanih izgovora i opravdanja da odustanemo. Trčanje je definitivno jedna od najboljih aktivnosti, koja naše telo postepeno uvodi u formu i priprema ga za intenzivnije treninge, uz to podrazumeva boravak u prirodi i oslobađanje negativne energije, kao i topljenje masnih naslaga, kojih želimo da se rešimo i to zauvek.

Reč je o treningu, koji od prvog dana možete potpuno da prilagodite svojim mogućnostima i da ga vremenom činite efikasnijim promenom dužine trkačke rute, zahtevnim deonicama, kao i promenom tempa, ali i intenziteta trčanja. Ovo je najbolji trening za sticanje kondicije, kako biste svoje telo pripremili za najrazličitije vrste kardio treninga i vežbi snage.

Za pravilno trčanje, pogledajte video u prilogu!

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter