Izvor: ONA
11.11.2023 u 08:32
0

VEŽBA ZA BOLJE VARENJE: Samo nekoliko sekundi i kičma i vrat će biti istegnuti (FOTO)

Usled višesatnog sedenja, najviše trpe naši kičma i vrat, pa je stoga potrebno da odaberemo adekvatan način kako ćemo se istegnuti i uraditi nešto dobro, posle čega će nam ovi delovi tela biti zahvalni.

Postoji jedna jednostavna vežba koju je potrebno raditi ujutru, po ustajanju, koja će aktivirati sve potrebne mišiće i tako ih održavati zdravim. Ujedno, ova vežba će vam pomoći da se smirite, smanjite moždanu aktivnost, utiče na „otvaranje“ kukova, a i dobra je za varenje.

ŠTA JE „75-MAMA“ IZAZOV? Viralni trend koji spaja trening, kućne poslove i negu o sebi zaludeo žene (VIDEO)

Kleknite na kolena, pa se protegnite napred, ali ruku stavljenih uz telo. Glava treba da vam bude kod kolena. Osetićete kako vam žmarci prolaze kroz kičmu i kako se vrat isteže. Probajte da ruke onda i ispružite i pomerite ih levo i desno, istežući tako mišiće sa strane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holistic Tipsters (@holistictipsters)

Probajte da ovu vežbu praktikujete svako jutro ili makar svako drugo. Trebalo bi za kratko vreme da primetiti olakšanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter