Izvor: Alo/HappyBSC
28.10.2021 u 14:25
0

Zašto je dobro poklanjati cveće?

Kada nekome poklonite cveće, gotovo istog trenutka primetićete kod njega osećaj sreće praćen osmehom, a to je znak zadovoljstva.

Da duže traje

Biljke sa drvenastim stabljikama, poput ruža, traže više vode, čak dve trećine zapremine vaze. Ako je reč o cvetu meke stabljike, kao što je lala, dovoljno je da napunite polovinu vaze, i to vodom sobne temperature.

PROČITAJTE JOŠ: Pet razloga zbog kojih ORASI treba da budu naša zdrava užina

Preporučljivo je da skratite stabljiku za nekoliko centimetara oštrim baštenskim makazama, i to ukoso, da bi lakše upijala vodu i orežite listove koji se nalaze ispod površine vode.

Ovakav efekat je zabeležen kod svih osoba koje su učestvovale u istraživanju bez obzira na godine, objašnjavaju naučnici.

Oni koji su potvrdili da često dobijaju cveće  na poklon ili ga sami kupuju i poklanjaju po prirodi su optimisti, poštuju sitnice i ne muči ih depresija.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO UKLONITI FLEKE SA LICA OD BUBULJICA PRIRODNIM PUTEM

Primećeno je da osobe koje pridaju značaj uređenju enterijera i uvek imaju cveće u kući uživaju u društvu i dobri su domaćini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter