Izvor: NAJZENA
04.12.2023 u 12:45
0

INFUZIJA ZA VAŠE BILJKE: Uz samo dva sastojka kućno cveće postaće bujno i raskošno

Ovaj rastvor pozitivno će delovati na razvoj korena, omogućuje cveću da bude raskošnije i bujnije, sprečava pojavu gljivica.

Nije tajna da je biljkama, posebno u fazi rasta, potrebna dodatnu njegu, pre svega redovitu prihranu, ali ako vidite da vaše biljke posustaju, posegnite za receptom od kojeg će momentalno živnuti. Baš zbog toga kolokvijalno se naziva i infuzijom za biljke.

Tu dolazimo do dobro čuvane tajne. Naime, aspirin, osim što se koristi u medicinske svrhe, može poboljšati i rast biljaka te im pomoći da se oporave.

Razlog tome je salicilna kiselina koja pomaže u rastu biljaka. Aspirin je koristan za sve vrste biljaka, bilo da ih uzgajate u dvorištu ili u saksijama na balkonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter