Izvor: KURIR
25.03.2024 u 08:37
0

ANĐELKIN MUŽ IZLETEO NA SCENU, PA GLUMICU PRED SVIMA POLJUBIO U USTA: Marko pokazao koliko je LUD ZA NJOM, pa joj predao poklon

Glumica Anđelka Stević Žugić je, posle odigrane sinoćnje predstave u Novom Sadu, doživela iznenađenje od supruga Marka Žugića.

On je odlučio da izađe pred svima na binu, da poljubi suprugu u usta, te da joj da poklon.

Anđelka je primila buket cveća od njega, a nije krila oduševljenje zbog ovog njegovog poteza. Nije skidala osmeh sa lica, a Marko se ubrzo vratio na svoje mesto u publici.

Anđelkin novi život sa Markom i rođenje ćerke Čarne

Anđelka Stević Žugić (nekadašnje Prpić) već pre 12 godina, kada je dobila sina Jakšu, spoznala je ljubav za koju kažu da je najjača, a krajem maja prošle godine na svet je donela ćerkicu i tako krunisala ljubav sa Markom i proširila porodicu.

 

NADA TOPČAGIĆ PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR: Hitno pregledana, ne zna se uzrok

 

U 2023. godinu Anđelka je ušla srećna i voljena, iako nije davala izjave za medije o tada novoj vezi, a u retkim prilikama kada smo mogli da vidimo Marka i nju u javnosti izgledali su skladno i zadovoljno. Osmehe sa lica nisu skidali, a nežni pogledi koje su razmenjivali dosta su govorili o njihovom odnosu.

Ponovo u pelenama i dečjim igračkama

Da se sa Markom radilo o pravoj ljubavi potvrdila je i glumičina trudnoća, koju je neko vreme držala u tajnosti. Anđelka se porodila u maju i naslednica je dobila ime Čarna, koje se Anđelki dopalo dok je radila seriju „Žene sa Dedinja„, gde je jedan lik nosio to ime.

– Dane provodimo baš lepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako… Imamo novu omiljenu pesmu „Cojle, Manojle“. Ima je, jedro je dete – rekla je Anđelka nedavno.

Tajno venčanje

Anđelka i Marko su se u septembru tajno venčali.

Da će jedno drugom izgovoriti sudbonosno „da“ znali su samo članovi njihovih porodica i prijatelja koji su i prisustvovali svečanom činu.Inače, Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Glumica je bila udata za ugostitelja Darija Prpića, sa kojim ima sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter