Izvor: Happy BSC
02.02.2021 u 11:32
0

72 KILOGRAMA MANJE: Novi izgled za neverovatnih 20.000 dolara

Samanta Rovlej (30) iz Kalifornije od detinjstva se borila sa kilogramima, u školi je trpela maltretiranje, a njeno samopouzdanje potpuno je uništeno pre dve godine kada ju je tadašnji partner ostavio putem društvenih mreža, objavivši fotografije sa drugom.Samohrana majka izgubila je više od 92 kilograma i potrošila 20.000 dolara na plastičnu operaciju pošto je saznala da je dečko vara. Ona je, kada ju je dečko javno ponizio, imala 165 kilograma, a posle sad ima 72 kilograma.

PROČITAJTE I OVO!

SKANDALČINA KOD MARIĆA! Čanak: Šešelju smeće jedno, dođi da me ubiješ

Dragica i Tomislav završili u BOLNICI! Pozitivni na KOVID 19!

DECA FEBRUARA Evo zašto bi trebalo da imate nekog rođenog u ovom mesecu

IRANCI IMAJU NAJMOĆNIJU RAKETU Pogledajte šta je Teheran pripremio za Amerikance (VIDEO))

Nije mogla da veruje da joj se to događa, ali vrlo brzo odlučila je da tešku životnu situaciju pretvoriti u lekciju i motivaciju.

– Godinu i po dana smo bili zajedno, ali to niko nije znao jer me uvek skrivao. Osećala sam se jako loše u toj vezi, stalno sam ja pokušavala da usrećim njega, a sebe sam zapostavljala. Kada me prevario i objavio to na društvenim mrežama, shvatila sam da se moram posvetiti sebi – rekla je.

Kako je ona izgledala govore njene fotografije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter