Izvor: BSC happy
23.11.2023 u 07:51
0

NE MESI SE: Savršen hleb za mršavljenje

Ko ne može da zamisli obrok bez hleba, a želi da sačuva liniju, oduševiće se receptom u kojem glavnu ulogu ima laneno seme.

Sastojci:

100 g lanenog semena

6 belanaca

TOPE SE U USTIMA: Preukusne palačinke od bundeve

Priprema:

Veče pre pripreme hleba, potopite laneno seme u vodu da odstoji i nabubri. Sutradan ih dobro ocedite, pa stavite u blender. Zatim od jaja odvojte belanca, sipajte ih preko semenki lana i blendajte dok se ne usitni (ali pazite da ne preterate – treba da budu mlevene, a ne praškaste). Povremeno očistite smesu sa unutrašnjih zidova blendera, pa nastavite.

Sipajte smesu u posudu za pečenje obloženu pek-papirom, pa pecite 35 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Nakon što bude pečen, isključite i ostavite hleb u rerni još 45 minuta da ne bi splasnuo prilikom naglog vađenja na sobnu temperaturu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter