Izvor:
24.01.2019 u 19:20
0

POVEĆAJTE ŽELJU ZA SEKSOM: Uvedite ove navike i zapalite postelju!

Afrodizijak može biti hrana, piće ili miris, ali postoje i druge stvari za koje se smatra da podstiču seksualnu želju…

Istraživanja o aktivnostima koje će pojačati seksualnu želju pojavljuje se stalno i donose nove informacije koje biste možda trebali isprobati.

1. Tv prijemnik u spavaćoj sobi

Nedavna studija zaključuje da parovi koji u spavačoj sobi imaju tv prijemnike imaju duplo bolji seks od onih koji ga nemaju! Studija takođe dodaje informaciju da zasluge idu i "zločestim" filmovima. Naime, 37 posto partnera priznaje to malo "grešno zadovoljstvo", a 29 posto ispitanika kaže da do odnosa dođe usred gledanja dosadne serije.

2. Povišica

Jedna studija objavljena u časopisu International Journal of Manpower, u kojemu je učestvovalo oko 6000 ispitanika, bavila se pitanjem koliko se puta nedeljno stanovnici Grčke "seksaju". U istraživanje su uključili i podatke o tome koliko ispitanici zarađuju. Prema rezultatima se može zaključiti da ispitanici koji zarađuju minimalno oko 5 posto više od ostatalij ispitanika, u seksulane odnose se upuštaju i do 4 puta češće. Čini se da je istina da briga oko plaćanja računa ubija seksualnu želju…

3. Planiranje adrenalinskih aktivnosti

Većeras izostavite odlazak u bioskop ili većeru kod prijatelja, planirajte sa partnerom neku od aktivnosti koju još niste isprobali, nešto uzbudljivo! Studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behavior zaključuje da spomenute aktivnosti jačaju rad nervnog sistema i srca na način koji imitira seksualno uzbuđenje.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter