Izvor: Objektiv.rs
29.07.2021 u 12:01
0

ZNAKOVI PORED PUTA: Šest načina da mu stavite do znanja da vam se SVIĐA

Sada će mu sve postati mnogo jasnije

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASILI SE IZ ZDRAVSTVENOG CENTRA UŽICE: Poznato stanje ministra Momirovića – već je zakazao sastanak!

ALEKSANDAR ŠEŠELJ O INCKOVOM ZAKONU SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne samo da se zabranjuje drugačije mišljenje – ZABRANJUJE SE I ISTINA!

OPTUŽNICA PROTIV SRBINA U AUSTRIJI: Zbog ljubomore UBIO SUPRUGU, sakrio telo, pa pozvao dadilju da čuva decu!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. JUL: Danas do 39 stepeni!

Ponekad muškarci ne mogu da uoče znakove i signale koje im šalju devojke.

To može biti problem i ako ne možete da pronađete najbolji način da dečku stavite do znanja da vam se sviđa.

Svi znamo za one suptilne znakove poput igranja sa pramenom kose dok ga gledate u oči, “slučajnog” dodirivanja i kikotanja, ali koje su to još stvari koje možete da radite kako bi on shvatio da vam se sviđa?

Povećajte fizički kontakt

Uvek možete da ga grlite ili ljubite malo duže. Kad povećate fizički kontakt, veće su šanse da će i on početi da misli na vas. Ako se on pomera od vas – to je znak da mu se vi ipak ne sviđate i da treba da prestanete to da radite.

Ako vam on uzvraća i pokazuje želju da ponovite isto – sigurno ste na dobrom putu.

Udelite mu kompliment

Muškarci vole pohvale i komplimente, pa će on sigurno ceniti to što ste primetili njegov fizički izgled ili neku njegovu osobinu. Ako i vi volite da laskate muškarcu – tim bolje. Kad nađete pogodan momenat, pohvalite njegov izgled, odeću koju je obukao taj dan ili nešto drugo što ste primetili.

Namestite mu kragnu

Ako mu je kragna neuredna, priđite mu i namestite je. Na taj način ćete povećati fizičku bliskost između vas dvoje, a i pokazaćete zainteresovanost za njega.

Našalite se

Šale su uvek dobrodošle, a ono što je najbitnije, muškarci vole kad se žene smeju. Budite vedrog duha i spremni za šale. Naravno, imajte meru u tome jer niko ne voli kad neko preteruje u šalama.

Sredite se

Ovo je jedan od najočiglednijih načina da mu pokažete da vam se sviđa.

Ako obučete seksi odeću, napravite fizuru i malo se našminkate kad ste u njegovoj blizini, sigurno će primetiti da to radite zbog njega.

Dodirnite ga

Ovo je jedan od najboljih načina da pokažete interesovanje za njega. Ako ste do sada pokušavali da mu stavite do znanja da vam se sviđa, a niste uspeli, možda jednostavno nije svestan vaših postupaka. Zato je najbolje da ga dodirnete u prolazu, stavite ruku na njegovo rame ili ga uhvatite za ruku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter