Izvor: Objektiv.rs
29.07.2021 u 11:54
0

FATALNA GREŠKA: Evo kako muškarci najčešće bivaju OTKRIVENI U PREVARI

Većina njih napravi fatalnu grešku

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASILI SE IZ ZDRAVSTVENOG CENTRA UŽICE: Poznato stanje ministra Momirovića – već je zakazao sastanak!

ALEKSANDAR ŠEŠELJ O INCKOVOM ZAKONU SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne samo da se zabranjuje drugačije mišljenje – ZABRANJUJE SE I ISTINA!

OPTUŽNICA PROTIV SRBINA U AUSTRIJI: Zbog ljubomore UBIO SUPRUGU, sakrio telo, pa pozvao dadilju da čuva decu!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. JUL: Danas do 39 stepeni!

U vezama često dolazi do prevare.

A saznanje da se tako nešto dogodilo je prilično bolno. Međutim, nemamo baš utešne vesti za vas.

Rezultati istraživanja koje je sprovedeno među 1.000 članova popularnog veb-sajta za ljude koji traže partnera za aferu, pokazuju da mu, ukoliko ste partnera uhvatili u prevari, to nije prvi put. Većina preljubnika “padne” tokom treće afere, a da bi smo ga uopšte “uhvatile”, u proseku su potrebne četiri godine.

Tek svaki deseti ispitanik je otkriven tokom prve afere, ali tokom svake treće preljube, verovatnoća za otkrivanje značajno raste, a zatim svaki peti put “pada”. Naučnici pretpostavljaju da je razlog to što preljubnici postanu previše samouvereni pa manje vode računa o skrivanju.

Najviše preljubnika, čak 39 posto, je uhvaćeno jer su razmenili telefonsku poruku sa ljubavnicom. Sledeći razlog su mejlovi koji su “koštali” 22 posto nevernih muškaraca i žena, dok su laži o kretanju došli glave svakom petom preljubniku.

Studija je pokazala i da su oni koji varaju na početku veze skloni da nastave sa aferama u braku. Sve u svemu, ako varate mala je šansa da se izvučete, jer dve trećine preljubnika biva uhvaćeno. Ali, ako je za utehu, samo 15 posto veza se završi zbog afere, što psiholozi objašnjavaju time da preljuba sve više postaje društveno prihvatljiva kao odgovor na dosadu u braku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter