Izvor: stil
16.02.2024 u 09:08
0

ZNAM ŠTA SI SINOĆ RADILA: Znaci koji odaju da je žena skoro imala intiman odnos

Znakovi koji odaju da je žena upravo imala intimne odnose mogu biti veoma uočljivi.

Žena kojoj fali malo akcije u krevetu je stalno neraspoložena. Nervozna je, ljuta, sve joj smeta, i svaka sitnica joj je dovoljna da se brecne na vas. Postoji mnogo znakova koji ukazuju na to da žena duže vreme apstinira, te da joj je potreban seks.

Međutim, isto tako postoje i znakovi koji odaju ženu koja je upravo bila intimna, kao i onu koja je zadovoljna svojim seksualnim životom.

Ako vas jednog dana posebno privuče žena koju inače češće viđate, verovatno je uživala u se*su. Što su se*sualno aktivnije, njihova tela oslobađaju više feromona koji privlače muškarce. Analiza mnogih studija koje je objavio Journal of Advanced Research pokazala je da su žene znatno privlačnije muškarcima nakon se*sa.

KADA JE NEOPHODNO UKLANJANJE MLADEŽA? Dermatolozi otkrivaju u kojim slučajevima je potreban hitan pregled!

 

A žene su pod stresom skoro svaki dan, a istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Kolorado pokazalo je da redovni se*sualni odnosi povećavaju samu percepciju sreće kod žena. U istraživanju je učestvovalo više od 15.000 ljudi, a pokazalo se da oni koji su imali se*sualne odnose dva do tri puta nedeljno imaju 55 odsto veću verovatnoću da budu srećniji u odnosu na osobe koje su duže bez se*sualnih iskustava.

Žena se posle se*sa oseća i izgleda lepše.

– Tokom se*sa u telu se dešavaju različite promene – kaže Bin Robinson, profesor na programu Human Sekualiti na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Minesoti. Mišići se opuštaju i bolja je cirkulacija krvi u svim delovima tela, objašnjava on. Blago rumenilo u licu znak je dobrog zdravlja osobe, a pokazuje i viši nivo hormona estrogena koji se povezuje sa plodnošću žene. Rumeni obrazi kod žena se*sualno privlače muškarce, pokazala je studija sprovedena na Univerzitetu St. Andrevs u Velikoj Britaniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter