Izvor: Kurir.rs
31.10.2022 u 12:35
0

ČUVENI UROLOG RUŠI SVE TABUE, A MUŠKARCI ŠIROM ZEMLJE ĆE SE „UTEŠITI“: Antibiotici, vijagra, disfunkcija i BELA KUGA mogu postati prošlost, ali pod ovim USLOVIMA!

Medikamenti u poslednjih nekoliko godina nelegalno u Srbiju dolaze iz Egipta, a u toj grupi najviše su antibiotici i vijagra.

UROLOG ODGOVORIO NA VAŠA PITANJA U EMISIJI „SAVETNIK“: Kako izlečiti probleme sa prostatom?!

Naime, pojedini srpski turisti koji letuju u toj zemlji shvatili su da tamo mogu jeftino da pazare lekove, i to bez recepta. Kutija antibiotika može da se kupi i za evro-dva. „Vijagra“ je tamo dva evra. Tako neki dovlače kutiju više da bi kod kuće imali u rezervi, a sve to samo da ne bi morali da odu kod lekara po recept.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Drugi pak ove lekove preprodaju, što se može videti po ponudama na oglasima, banderama, ali i pijačnim tezgama.

Srpski stručnjak u oblasti urologije dr Aleksandar Milošević kaže da je se*sualna energija najveća životna energija, i kada tu zaškripi, odmah se javlja potreba za medikamentima. Kako kaže, za muškarca je od devedesetih godina tražena pilula, a za žene tek poslednjih desetak godina.

– Ono što je danas najviše narušeno je komunikacija – rekao je dr Milošević.

Seksualna energija je sa ovim lekovima doprinela da se patologija potpuno promeni, dodao je.

– Muškarci postižu erekciju, a ne mogu da dođu do ejakulacije bez masturbacije – kaže doktor.

Lek u određenim zemljama može da se koristi bez kontrole i nadzora, što je opasno, navodi dr Milošević.

– Imamo sve više problema u seksualnoj funkciji, komunikaciji, a o tome govori i bela kuga. Ono što se često dešava, jesu pacijenti parovi koji ne mogu da obave seksualnu radnju. Uz vijagru muškarac koristi drogu ili kokain – dodao je on i objasnio da pacijenti koji doživljavaju erekciju ali ne i ejakulaciju nikako ne smeju da masturbiraju a ako to i rade obavezno da to bude uz partnerku.

Dr Milošević o prosečnoj dužini srpskog ponosa

Urolog Milošević je otkrio i kolika je prosečna dužina muškog polnog organa na našim prostorima.

Ako se među muškarcima povede razgovor o veličini polnog organa, izvesno je da će svaki od njih svoj da „produži“ za centimetar-dva. Urolog dr Aleksandar Milošević je izneo podatke o dužini prosečnog muškog polnog organa u erekciji kod evropskih muškaraca, i kaže da on iznosi između 13,6 i 14,2 centimetra.

– Ono što je zanimljivo u tim studijama, žene su rekle da bi penis trebalo da bude 14,5 do 15, a muškarci 16,6 do 17, to su želje jednih i drugih, tako da se vidi da bi i jedni drugi hteli da bude veći, rekao je urolog Milošević.

Ipak, ono što se smatra normalnom veličinom polnog organa, možda će vas iznenaditi.

– Smatra se da nas da normalan penis u erekciji je oko devet centimetara, čak i ispod, gornja norma je 16,5 do 17 centimetara. Mi smo imali u mom doktoratu 40-ak pacijenata koje smo operisali, koji su imali penise od 17 do preko 20 centimetara, mi smo morali da ih smanjimo na normalne mere od 13-14 da bi imali erekciju. Tako da, eto, to su normalne vrednosti – rekao je dr Milošević.

Dr Milošević je istakao da oko 70 odsto muškaraca ima normalne veličine genitalija, a za one koji nemaju, tu je hirurgija koja može da im produži penis za nekoliko centimetara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter