Izvor: objektiv
13.07.2021 u 14:06
0

IZDVOJITE 20 SEKUNDI: Uz pomoć OVOG BRZOG TESTA proverite da li ste u riziku da dobijete MOŽDANI UDAR!

Moždanom udaru su skloni mnogi ljudi, a da to ni ne znaju.

Pomoću njega možete da uočite potencijalni rizik od dobijanja moždanog udara.

VAŽNO:

UŽIVO! VUČIĆ OBIŠAO NOVU SAOBRAĆAJNICU I ĐERDAP U KLADOVU: Genijalna ideja čekala je 80 godina – ova hidroelektrana je simbol MOĆI SRBIJE (VIDEO)

SAMO U DJS OTKRIVAMO: Nakon svake predaje oružja Kavački klan se u Sloveniju vraćao sa kokainom!

Evo i zašto je Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Lečića!

SAMO NA HAPPY TV! PROVELEGIOS REŠIO DILEMU: Grčkoj NE IDE u prilog da prizna Kosovo – Albanci bi KONTRAUDARCEM zauzeli Severnu Grčku!

Sve što je potrebno jeste da ustanete i da stojite na jednoj nozi.

Ovaj test je najbolji pokazatelj funkcije mozga.

Naime, svaka zdrava osoba, bez zdravstvenih problema, može da stoji na jednoj nozi nekih 20-ak sekundi i da održava ravnotežu.

Međutim, ukoliko ne možete toliko da izdržite, a nemate vidljiv fizički problem, neophodno je da se odmah javite lekaru.

U testu je učestvovalo 1.300 osoba sa prosekom od 67 godina.

Svi su morali isto da rade – da stoje na jednoj nozi i da 20 sekundi održavaju ravnotežu. Nakon testa, je provereno stanje mozga i dokazano je da je kod čak 30 posto njih koji su imali problem sa balansiranjem, ustanovljen moždani problem, kao što su zadebljani kapilari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter