Izvor: HappyBSC
19.05.2020 u 09:32
0

LAŽOVI! UHVAĆENI NA DELU! Ovako ministar i elita „vakcinišu“ svoju decu! (GALERIJA)

Svet trese groznica u potrazi za vancinom protiv korona virusa. Uveliko se već vodi kampanja „ZA“ i „PROTIV“ vakcinacije, a na čelu kolone koja je veliki zagovornik nalazi se Bil Gejts, osnivač „Majkrosofta“, koji preko svoje i ženine Fondacije finansira istraživanja o vancini.

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

Ipak, niko ne zna šta se krije iza agresivne Gejtsove kampanje, a njegovi protivnici tvrde da on, kroz vakcinu, hoće da čipuje celokupno stanovništvo kako bi ih lakše pratio, znao šta svaki čovek na planeti radi, jede, kakve su mu navike… Iza svega, krije se novac. Milijarde i milijarde dolara, a za Gejtsa se tvrdi da je samo u prvih mesec dana pandemije zaradio 18 milijardi dolara.

Ako niko ne zna onda elita sigurno nešto zna. Prvi se pokazao dr Venko Filipče, severnomakedonski ministar zdravlja. Ovaj veliki borac protiv Kovid-19 uhvaćen je na delu. Kamere su snimile kako prvi čovek u borbi protiv korone u Severnoj Makedoniji „vakciniše“ svoju decu.

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

– Pogledajte plastiku (čep) koja nije skinuta sa igle. To je severnomakedonski ministar zdravlja Venko Filipče – pojavila se ministrova slika na društvenim mrežama uz komentar koji aludira na njegovu neuspelu akciju za vakcinisanje.

Ubrzo posle pojavljivanja sporne fotografije i loše izrežirane vakcinacije, ministar je pod pritiskom medija priznao da je „odglumio vakcinisanje samo za slikanje“. Pravda se da njegova unuka nije primila vakcinu MRR jer je previše mala!

Da li on zna nešto više o pozadini vakcinacije o kojoj bruji planeta, zaklučite samo.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter