Izvor: alo.rs
05.08.2020 u 22:44
0

Ova biljka je čudotvorna, pomaže kod korone, a ima je i u Srbiji!

Virusolozi iz Tomska su spremni da proizvode velike količine sinja, jer pomaže obolelima od korone, ptičjeg gripa i malih boginja.

Do sada su u Rusiji sinj koristili isključivo kao medonosnu biljku i hranu za stoku. Ali, ispostavilo se da običan korov može da spasi mnoge ljudske živote

Naučnici iz Tomska preporučuju je za sprečavanje i lečenje COVID-a biljku Isatis tinctoria (koja se u našim krajevima naziva sač ili sinj). Istraživanja su potvrdila da lek od ove trave efikasno deluje protiv virusa.

OVO MORATE ZNATI

PREMINULA ISIDORA BJELICA!

Ovako se Vučić oprostio od Isidore Bjelice

PREDOSETILA JE SMRT: Ovo je bila poslednja Isidorina objava na društvenim mrežama! (FOTO)

UPOZORENJE STRUČNJAKA: Opasni nitrati iz Bejruta mogli bi da stignu do Srbije!

Virusolozi iz Tomska su u toku eksperimenata potvrdili visoku biološku aktivnost ekstrakta od korena i listova sinja. Prema rečima stručnjaka, ova biljka pomaže u lečenju virusa ptičijeg gripa i malih boginja. Naučnici su ubeđeni da će sinj biti od velike koristi i u borbi s COVID-om.

– S obzirom da je u ovoj situaciji neophodno zaštititi stanovništvo u Rusiji od korona virusa, mi smo spremni za započnemo uzgoj sinja u velikim količinama za potrebe farmakologije – saopštila je pres-služba Tomskog univerziteta.

Stručnjaci naglašavaju da ova biljka nije toksična i ima malo kontraindikacija što je veoma važno za pacijente sa hroničnim oboljenjima i slabim imunitetom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter