Izvor: Blic žena
28.03.2024 u 18:20
0

AKO PLANIRATE PREUREĐENJE KUHINJE, POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Sa malo truda, i malo novca POTPUNA PROMENA

Nije uvek neophodno da se sve ruši i krene ispočetka. Ponekad je dovoljno da se promeni samo sitnica, a da prostorija dobija sasvim novu vibraciju. Možda vam se čini da je to lako kada je u pitanju dnevna ili spavaća soba, međutim, pričom koja sledi uverićemo vas da je to moguće i kada se renovira kupatilo ili kuhinja.

Kuhinja je jedna od najzahtevnijih prostorija za renoviranje. Pre svega zahteva daleko detaljniji plan od drugih soba, jer je reč o prostoru koji se koristi svakodnevno više puta.

Važno je da bude funkcionalna, organizovana, ali i prijatna. A ako niste u mogućnosti da renovirate baš svaki kuhinjski ćošak, tiktokerka koja stoji iza profila @golubicca_ ima idealno rešenje za vas.

@golubicca_ Pre i posle kuhinja izdanje🥰 #diy #uradisam #diy #fyp #foryou #foryoupage #preiposle #prakticnazena #uradisama #2022 #renoviranje ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Ona je svoju kuhinju podnovila na najjednostavniji način – promenila je ploču i boju ormarića.

U videu pogledajte detaljnije kako je izgledao ceo proces. Ali obratite pažnju i na komentare, jer su ljudi oduševljeni njenim veštinama, pa joj poručuju:

„Pa tebe treba oženiti, žena mojih snova“, „Muskarci be like…svaka čast!“, „Svaka čast…kuhinja je super, ali pločice su malo…“.

Ipak, najbolje u celoj ovoj priči je što ovaj poduhvat uopšte ne mora da košta hiljade dukata, naprotiv, postoje vodootporni samolepljivi papiri sa efektom mermera koje je lako ukrojiti i zalepiti za već postojuće elemente. Ušteda je enormna, ali i posao oko čišćenja i ribanja.

Zato, ako želite neku promenu, ne plašite se da zasučete rukave i budete sam svoj majstor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter