Izvor:
18.03.2017 u 08:03
0

BILI SU SAVRŠENA PORODICA: Na 12. rođendan bliznakinja, sve se promenilo! (VIDEO)

Pegi i Džef Keho su jednog dana saznali da će dobiti bliznakinje. Bili su šokirani i radosni, kao što bi bio svaki roditelj. Kada su se rodile, to im je postao najlepši dan u životu.

Bliznakinje su nazvane Hajli i Džena. Obe su rođene sa plavim očima, plavom kosom i osmehom koji bi vam otopio srce. Roditelji su bili i više nego ponosni. Njih dve su bile nerazdvojne od prvog dana i nisu mogle jedna bez druge, čak ni jedan dan. Život je za Kehoe bio savršen, sve dok devojčice nisu napunile 12 godina.

Niko nije mogao da pretpostavi da će se život ove porodice promeniti zauvek i to vrlo uskoro. 9. februara 2013. godine par je ušao u kupatilo i imao je šta da vidi.

Hajli je ležala nepomično na podu kupatila, buncala je i nije mogla da otvori oči. Roditelji su se uplašili i pozvali su hitnu pomoć, nakon čega je Hajli odvedena u bolnicu. Otkriveno je da ova 12-godišnjakinja ima jako krvarenje u mozgu i da joj je hitno potrebna pomoć. Nakon dobijanja dozvole od roditelja da joj se izvrši operacija mozga, doktori su rekli da će učiniti sve da joj spasu život.

Njena sestra Džena je bila u šoku i preplašena da će da je izgubi. Bila je uz nju sve vreme. Njihova majka je rekla: "Držala joj je ruku i rekla joj da bude jaka… zato što ne može da živi bez svoje bliznakinje."

Hajli je rođena sa bolešću koja se naziva arteriovenozna malformacija, gde se moždani krvni sudovi i arterije vezuju u čvorove. Postojale su šanse da se ne probudi nakon operacije, ali Hajli, kao mnoge stvari u životu, nije imala pojma šta je čeka u budućnosti.

Hajli je dobila drugu šansu u životu! Zahvaljujući odličnim doktorima, vratila se u normalu. Nakon samo par dana, Hajli je mogla da otvori oči. Pogledajte i video koji pokazuje njen neverovatan život:

Izvor: Fokuzz.com
Foto: YouTube Printscreen/PennStateHershey

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter