Izvor: Happy BSC
06.07.2022 u 14:59
0

FENOMENALNO jelo za čiju pripremu vam je potrebno svega 15 minuta

Sos od meda i senfa fenomenalno ide uz meso, a piletina  je uvek odličan izbor. Uvek možete da ga prelijete na već pečeno meso, ali ono postaje prava poslastica kada ga ispečete zajedno sa njim.

Priprema nije ni najmanje naporna, niti vam je neophodno prethodno iskustvo u kuhinji. Odličan je izbor za ručak, bilo da ga pripremate za porodicu, ili da vam dolaze gosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SLASNI DESERTI OD BRESKVE I KAJSIJE: Tri jednostavna recepta za letnje poslastice

Za manje od sat vremena ćete imati gotov ceo ručak, a od toga će vam sama priprema oduzeti svega 15-ak minuta. Potrebno je samo da izaberete lepe komade pilećih grudi i da uživate u čaroliji ukusa. Verujemo da ćete biti prezadovoljni.

Sastojci:

– 400 g pilećih prsa
– 100 g meda
– 100 g senfa
– 2 limuna
– so, biber

Priprema:

Pomešajte med i senf u činiji i to tako da se lepo sjedine, a zatim dodajte sok od jednog limuna i sve ponovo sjedinite. Isecite piletinu na tanje šnicle i poređajte ih u posudu za pečenje, a zatim ih začinite po ukusu. Umak koji ste dobili, sipajte ravnomerno preko mesa, pritom vodeći računa da svaki komad bude lepo umočen. Poređajte oko mesa limun koji ste isekli na kolutove. Stavite meso u rernu koju ste zagrejali na 220 stepeni i pecite oko 40 minuta. Piletinu, kada bude gotova, servirajte sa prilogom i salatom po želji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter