Izvor: Happy BSC
22.09.2021 u 16:31
0

Savršen napitak za topljenje kilograma!

Savršen napitak za mršavljenje od đumbira i limuna.

Limun je poznat kao namirnica koja otpušta toksine iz tela, utiče na normalan rad creva, eliminiše višak sluzi iz organizma i ubrzava metabolizam, pa ne čudi što je jedan od glavnih sastojaka najvećeg broja dijeta. U kombinaciji sa đumbirom koji je takođe bogat mineralima i vitaminima, višak kilograma nestaje u rekordnom roku.

PROČITAJTE JOŠ: PREUKUSNU BRUSKETI SA PARADAJZOM, BRZO I JEDNOSTAVNO!

Priprema:

Izrendajte oko 5 cm korena đumbira, ubacite ga u litar vruće vode i kuvajte na laganoj vatri. U tečnost dodajte sok od jednog limuna. Pustite da napitak odstoji, i po želji mu dodajte kašiku meda, koji će svoja lekovita svojstva ispoljiti samo ako je tečnost dovoljno ohlađena.

Ovaj napitak za mršavljenje od jednog litra je najbolje pripremiti rano ujutru, tako da ga rasporedite i konzumirate u određenim vremenskim intervalima sve do odlaska na spavanje. Bitno je da odstoji neko vreme pre nego što počnete da ga pijete, pa je sasvim u redu da ga pripremite i uveče pred spavanje, za sutradan. Važi za najbolji prirodni napitak za mršavljenje, što znači da ne morate brinuti o striktnoj količini i vremenu kada ćete ga konzumirati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter