Izvor: Zadovoljna.rs
18.03.2024 u 21:17
0

SVEKRVA TRAŽILA DA JOJ SNAJA DA UNUČE: Slučaj koji je podigao buru na mrežama, zar je moguće da je to rekla?Evo šta stoji iza svega

Jedna mama podelila je svoju priču o svekrvi koja je nakon što je prvi put videla unuče shvatila da tronedeljna poseta nije dovoljna - i predložila je da bebu povede sa sobom kući.

Alina koja na TikToku vodi profil @alinamotherhood kaže da su se ona i njen muž nedavno ponovo spojili sa svekrvom koja živi u drugoj zemlji. To je bio prvi put da je baka videla svog petomesečnog unuka.

Nakon što je provela nekoliko nedelja sa bebom, Alinina svekrva nije mogla da zamisli da se vrati kući, a da ne zna kada će ponovo videti svog unuka. Zamolila je Alinu i njenog muža da joj dozvole da povede njihovu bebu kući sa sobom na nekoliko meseci.

„Rekla je da će moći da brine o svom unuku. Mislila je da mi nije dovoljno stalo do mog sina, što me je zaista uvredilo“, priča Alina u videu

 

Ona se usprotivila ideji svekrve da dečaka odvede ne nekoliko meseci. Takođe, istakla je da iako je njen muž podržao njenu odluku, on je insistirao na tome da njegova majka „samo mnogo voli svog unuka i želi da ga viđa što je češće moguće“. Međutim, životne okolnosti je sprečavaju u tome.

Na kraju su Alina i njena svekrva postigle kompromis u kom je beba ostala sa roditeljima, ali uz viđanje bake.

„Našli smo se na pola i obećali smo joj da ćemo doći u zemlju u kojoj živi za par meseci i to na nekoliko nedelja“, otkrila je Alina.

Ljudi su u komentarima stali na Alininu stranu i čudili su se što je njena svekrva uopšte dala takav predlog.

 

„Da ga voli kao što tvrdi, ne bi ni predložila da ga odvoji od tebe“, „Posle toga bi postala moja bivša svekrva i stavila bih joj na znanje da ne želim više nikada da je vidim nakon što me je uvredila“, „Nikada ga ne ostavljajte samog sa njom. Ne znate šta će da uradi“, neki su od komentara.

Alina kaže da su ona i njena svekrva u dobrim odnosima, ali da majka supruga ima običaj da nudi neželjene roditeljske savete. U više navrata je jasno dala do znanja da se ne slaže sa odlukama o roditeljstvu svoje snaje, kao što je neobuvanje čarapa bebi dok je u zatvorenom i činjenica da ne kupaju bebu svakog dana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter