Izvor: HappyBSC
31.07.2020 u 11:55
0

UMRO JE I OSTAVIO 8 MILIONA DOLARA! Živeo skromno, a tek posle smrti otkrivena velika tajna (VIDEO)

Živeo je 92. godine skromno, i niko nije verovao da je on komšija – milioner!

PROČITAJTE JOŠ

LONČAR ZA HAPPY TV: 10.000 lekara u CRVENOJ ZONI se brine u svakom trenutku za građane Srbije

MINISTAR ZDRAVLJA OTKRIO KAKO SE PONAŠA VIRUS: Nije oslabio ni zbog vremena, ni zbog temperature

OPASNOST NA KUPALIŠTIMA! Može da preživi u vodi, BUDITE OPREZNI!

Pre nego što je Ronald Rid iz gradića Bretlbora u američkoj državi Vermont umro, više puta se nalazio u situaciji da prima pomoć od darežljivih ljudi.

Međutim, ovaj skromni čovek je oduševio javnost, kada je nakon njegove smrti objavljeno da je ostavio 6 miliona dolara lokalnoj bolnici i biblioteci.

Ronald je preminuo 2014. godine, u 92. godini, i sve do tada niko nije znao da je skupio čitavih osam miliona dolara, zahvaljujući tome što je pametno trošio i investirao. Čak je i njegova porodica bila veoma iznenađena kada su saznali za skriveno bogatstvo.

OVO MORATE ZNATI

BRUTALNA TUČA ISPRED NOĆNOG KLUBA! Goloruku krenuli na pištolj, a onda je nastao pakao! (VIDEO)

TUČA U CENTRU: Povređena dvojica, završili u bolnici (VIDEO)

Muškarac PUCAO na majku i sina! Očevidac svojim telom štitio prisutne

STRAVIČNO! Pripadnik klana PRIZNAO i OPISAO zločine: Bacali smo LEŠEVE TAKSISTA u kanale!

– Bio je izuzetan radnik, ali niko nije mogao ni da nasluti da je bio multimilioner – rekao je Ridov posinak Filip Braun.

Rid je imao skromno detinjstvo. Bio je prvi u porodici koji je završio srednju školu i učestvovao je u bitkama tokom Drugog svetskog rata. Nakon rata je počeo da radi na benzinskoj pumpi i kao domar u jednoj od robnih kuća, oženio se i dobio dvoje dece. 

Rid je živeo skromno. Nije trošio novac ukoliko nije bilo preke potrebe za tim. Prijatelji se sećaju da je vozio polovni automobil, koristio je zihernadle kako bi zakopčao kaput i sam spremao drva za zimu. 

– Siguran sam da ako je nedeljno zarađivao 50 dolara, da je trošio svega 10 – rekao je prijatelj i komšija Mark Ričards.  

Takođe, Ronald je bio dobar akcionar.

PREPORUČUJEMO…

DANAS JE SVETI MUČENIK JAKINT: Ispoštujte običaje i očekujte ČUDO!

ENGLEZI SE SPRDAJU SA HRVATIMA Električari i vodoinstalateri iz Hajduka (FOTO)

MEGA HIT „PLAVOG ČUPERKA“ Poslušajte „Banja Luku“ Halida Muslimovića (VIDEO)

CENA PRAVA SITNICA Prodaje se „mustang“ koji je vozio Nikolas Kejdž (GALERIJA)

– Rid je posedovao najmanje 95 akcija u vreme njegove smrti, od kojih su mnoge bile u njegovom vlasništvu godinama, ako ne i decenijama – pisao je „Vol strit žurnal“.

Zarada od dividendi je u kombinaciji sa izuzetno skromnim načinom života dovela do toga da je u trenutku smrti ovaj čovek imao ušteđevinu od čak osam miliona dolara. Osim što je šest miliona dolara donirao bolnici i biblioteci, ovaj neverovatni čovek je ostatak svog bogatstva podelio svojoj porodici i prijateljima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter