Izvor: Stilkurir.rs
13.02.2024 u 15:33
0

KAKO NAJBOLJE DA KORISTITE MED: Za glavobolju, za nesanicu, za bolove u stomaku

Mnogo je razloga zbog kojih bi svi trebalo da ga imaju u kući.

ZAŠTO JE DOBRO JESTI MED ZIMI? Postoji 5 jakih razloga

Već hiljadama godina med je poznat kao prirodni lek za mnoge boljke. Pored toga što je ukusan za jelo, on se preporučuje i u medicinske svrhe i mnogo doprinosi poboljšanju zdravlja. On je hrana koju je veoma lako svariti.

Med je zdrava zamena za šećer u pićima i hrani. Kad se doda mleku, mnogo mu poboljšava ukus, a ojačava i imunitet organizma.

Preporučuje se i osobama kojima je potrebna dijeta. Čaša tople vode u koju se dodaju med i limun zdrav je način da započnete dan. Ovakav napitak smanjuje masti bez utroška energije. Naprotiv, med daje energiju jer njegovi prirodni šećeri smanjuju zamor tokom vežbanja.Med ima antibakterijska svojstva i poboljšava funkciju digestivnog sistema. * Nekoliko kapi soka od đumbira i supena kašika meda uspešno će ublažiti upalu grla.

* Preporučuje se da pre spavanja popijete šolju čaja od kamilice s kašikom meda jer će vas to smiriti i imaćete zdrav san.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter