Izvor:
21.05.2019 u 16:29
0

SLOBA RADANOVIĆ OTVORIO DUŠU SPECIJALNO ZA „GLAMUR“: Priznao da li se pomirio sa bivšom suprugom, potom otkrio čemu se sada posvetio! (FOTO)

Popularan pevač Slobodan Radanović je u žiži interesovanja javnosti ponajviše zbog svog intrigantnog ljubavnog života.

Budući da je on prošao kroz gadan razvod, mnoge interesuje njegov emotivni status, o kom je progovorio specijalno za "Glamur".

U poslednje vreme vode se spekulacije da se Radanović pomirio sa svojom bivšom suprugom, te je on otkrio da li je to istina.

– Oguglao sam na sve naslove. Ljudima je to zanimljivo, nadaju se raspletu. Trenutno u planu nije pomirenje rekao je Sloba.

On se posle rijalitija posvetio vežbanju, jer kao i većina pevača zbog mnogo neprospavanih noći i nastupa nije želeo da vodi nezdrav način života. Radanović je priznao da pokušava da balansira u svemu tome, a teretana je način na koji mu to i uspeva.

-Teretana je postala moj način života – ističe Radanović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter