Izvor:
21.05.2019 u 16:36
0

MACURA EKSKLUZIVNO ZA „GLAMUR“: Otkrila da li je ponovo STALA NA LUDI KAMEN SA DVADESET GODINA MLAĐIM KOLEGOM! (FOTO)

Nada Macura, portparol Hitne pomoći specijalno za "Glamur" kaže da je donela odluku da se više nikada ne udaje, ali i da je otvorena za, kako ona kaže, neozbiljnu ljubavnu vezu.

Nikada se nikome ne udvaram, jer sam stidljiva po prirodi! Ipak, mogu sa ponosom da kažem da mi se muškarci udvaraju isključivo uživo i vrlo retko putem društvenih mreža, što je danas neuobičajeno. Nedavno sam čula da sam se tajno udala za kolegu iz Hitne pomoći, što me je slatko nasmejalo. Mogu sa sigurnošću da kažem da se nikada više neću udati. Imala sam jedan brak i sada prihvatam samo da budem u vezi bez obavezakaže Macura.

Pored toga, ona je odgovorila na spekulacije da se udala za dvadeset godina mlađeg kolegu.

– Taman posla, to nikako nije istina – rekla je Macura.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter