parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Vojvodina posle uprave ostala i bez trenera: Nenad Vanić podneo ostavku!

Fudbalski klub Vojvodina, posle uprave, ostao je i bez trenera jer je Nenad Vanić podneo ostavku.

Vanić odlazi nakon što su predsednik kluba Dušan Mijić i prvi čovek Nadzornog odbora Dragoslav Vuković podneli ostavke na Skupštini. Vanić je obrazložio da je ispravno da krene stopama Mijića i Vukovića jer su ga oni doveli u Vojvodinu i da želi novim ljudima da nesmetano ostvare svoje planove.

- Posle svih događaja u klubu i dolaska nekih novih ljudi na čelo Vojvodine, ovim činom želim da im omogućim da nesmetano rade na formiranju onoga što imaju na umu i ostvarenju svojih ciljeva. Imao razgovor sa ljudima koji su preuzeli rukovođenje klubom i oni su mi ponudili da ostanem, na čemu sam im zahvalan, ali sam ipak odlučio da svoje mesto ustupim nekom drugom. Na ovaj način se ne solidarišem s ljudima koji su otišli, ali s obzirom na to da su me oni doveli, smatram da je ispravno da odem i ja. Mogu da kažem samo to da sam sa njima imao odličnu saradnju, što pokazuju rezultati koje smo ostvarili i položaj Vojvodine na tabeli - rekao je Vanić, a preneo zvaničan sajt novosadskog superligaša.

Sportski žurnal piše da će umesto Nenada Vanića ekipu na gostovanju Voždovcu (19.00) voditi Vladimir Buač, nekadašnji prvotimac Vojvodine.

 

zurnal.rs
Foto: superliga.rs, FK Vojvodina

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Parovi  Live
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:35 Upoznajte parove
20:30 Parovi - Live
00:00 Parovi - Live